Clubloze Van Peppen 'moet reëel zijn': 'Linksback op leeftijd met bepaalde wensen'

Clubloze Van Peppen 'moet reëel zijn': 'Linksback op leeftijd met bepaalde wensen'

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 13:27do 16-08-2018 om 13:27

Ard van Peppen is op 33-jarige leeftijd zonder club komen te zitten, maar wil nog niet nadenken over een voetbalpensioen. De linksback traint voor zichzelf en is ondertussen op zoek naar een nieuwe werkgever.

"Het is niet ideaal, maar je wil toch fit blijven. Daarnaast heb ik nog een personal trainer. Ik mag dan 33 zijn, fit ben ik nog altijd", vertelt de geboren Delftenaar aan Voetbal International. De linkspoot heeft eerder deze zomer een aanbieding van de Luxemburgse kampioen F91 Dudelange terzijde geschoven. "Mooi land, interessante club ook. Alleen was het privé niet geweldig geregeld. We wonen nu in Maastricht en daar is het leven ideaal voor ons jonge gezin. We wilden dat niet allemaal opgeven, puur en alleen zodat ik kon zeggen: kijk, papa is nog altijd profvoetballer."

Desondanks hoopt de oud-speler van Excelsior, De Graafschap, RKC Waalwijk en Roda JC nog steeds op een buitenlands avontuur. Van Peppen wil ook graag in Nederland blijven spelen, maar realiseert zich dat clubs huiverig zijn om hem binnen te halen. "Je moet ook reëel zijn: je bent een linksback op leeftijd en hebt specifieke wensen", laat hij weten. "Komt er interesse uit Nederland, dan zouden we graag in Maastricht of Delft blijven wonen. Dat maakt het niet eenvoudiger."

Van Peppen houdt er 'serieus rekening mee' dat er geen aanbieding komt en dat hij zijn profcarrière moet beëindigen, maar wil daar nog niet aan denken. "Ik denk dat ik nog een paar jaar mee kan."

Poll

Kan Van Peppen nog mee in het betaald voetbal?

(1418 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws