Update: 'Letschert-deal snel afgerond, vrijdag al presentatie'

Update: 'Letschert-deal snel afgerond, vrijdag al presentatie'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 10:18vr 17-08-2018 om 10:18

De verdediging van FC Utrecht zal nog enkele mutaties ondergaan voordat de transfermarkt sluit, verwacht Voetbal International. Timo Letschert zal naar alle waarschijnlijkheid terugkeren in de Galgenwaard, terwijl Ramon Leeuwin zijn zinnen heeft gezet op een buitenlands avontuur.

Geruchten over een rentree van Letschert deden in Italië al de ronde en worden ondersteund door VI en De Telegraaf. Beide partijen moeten alleen nog de laatste formaliteiten afronden, voordat FC Utrecht de deal wereldkundig kan maken. De club zal Letschert voor één seizoen huren van het Italiaanse Sassuolo en bedingt naar alle waarschijnlijkheid een optie tot koop.

Tegenover de komst van Letschert staat waarschijnlijk het vertrek van Ramon Leeuwin. De dertigjarige Amsterdammer stond tegen PSV nog samen met Willem Janssen en Mark van der Maarel in het hart van de vijfmansverdediging, maar lijkt te moeten vrezen voor zijn plek. Leeuwin zag eerder deze zomer al een concurrent arriveren (de Zweed Emil Bergström, red.) en wil volgens VI een buitenlandse transfer aangaan.

Update 17.8 10:18 uur: De Letschert-deal wordt vrijdag afgerond, mits hij door de medische keuring komt, meldt RTV Utrecht. Als alles rond is, wordt de verdediger vrijdag gepresenteerd. De vraag is of hij zondag voor het duel met PEC Zwolle al bij de selectie zit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws