Telegraaf: Van Bronckhorst geeft krachtig statement af aan Amrabat

Telegraaf: Van Bronckhorst geeft krachtig statement af aan Amrabat

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 06:50vr 17-08-2018 om 06:50

Giovanni van Bronckhorst heeft donderdagavond een krachtig signaal afgegeven aan Sofyan Amrabat, schrijft De Telegraaf. Het is veelzeggend dat de Marokkaanse middenvelder tegen AS Trencin op de tribune plaats moest nemen. Ook hij lijkt klaar bij Feyenoord.

Van Bronckhorst koos tegen Trencin voor een groot aantal jeugdspelers op de bank. Naast Jean-Paul Boëtius (disciplinair geschorst) zat ook Amrabat op de tribune. Dat is veelzeggend volgens De Telegraaf. 'De vorig jaar van FC Utrecht gekochte middenvelder lijkt net zo uit de gratie geraakt als Boëtius', aldus de krant.

Zolang Yassin Ayoub en Renato Tapia nog niet fit zijn doet Van Bronckhorst liever een beroep op jeugdspelers in plaats van Amrabat, die sinds zijn entree in De Kuip moeite heeft om zich in het eerste elftal van Feyenoord te knokken. Van Bronckhorst had donderdag Lutsharel Geertruida (18), Wouter Burger (17, maakte zijn debuut), Dylan Vente (19), Mo Hankouri (21), Luis Sinisterra (19) en Justin Bijlow (20) op de bank zitten.

Amrabat werd vorig jaar door Feyenoord overgenomen van FC Utrecht. Hij kwam in zijn eerste jaar tot 21 competitieoptredens, maar vaak als invaller. Hij maakte tot nu toe één goal voor zijn club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws