Bod op PSV-doelwit Gutiérrez: 'Het bod was misschien zelfs aanstootgevend'

Bod op PSV-doelwit Gutiérrez: 'Het bod was misschien zelfs aanstootgevend'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 09:01vr 17-08-2018 om 09:01

CF Pachuca heeft herhaald dat het bod dat de club ontving voor Erick Gutiérrez te laag was. Het gaf de club naar eigen zeggen geen aanleiding om een tegenvoorstel te doen, zo laat voorzitter Andrés Fassi weten.

PSV was in de markt voor de Mexicaanse international, al bevestigt Fassi niet dat het bod afkomstig was uit Eindhoven. Mogelijk waren er meerdere kapers op de kust. "Het aanbod dat we voor Guti hebben gekregen, was misschien zelfs aanstootgevend", zo wordt Fassi geciteerd door Mexicaanse media.

"Het was een aanbieding dat niet overwogen is en ook niet serieus genomen kon worden. Ze boden zeventig of tachtig procent minder dan dat hij waard is. We konden er niet eens over praten.

Het is aannemelijk dat Fassi het wel degelijk over PSV heeft, aangezien hij zich in een eerder stadium ook al uitliet over een bod op Gutiérrez. "Gutíerrez is een heel bijzondere voetballer, een van de belangrijkste spelers van de club. Kijk maar naar wat hij hier heeft gepresteerd. Het bod dat werd gedaan is een derde van wat hij waard is. Het zijn bedragen waarvoor we niet eens aan de onderhandelingstafel gaan plaatsnemen", zei hij een maand geleden.

PSV schakelde door en haalde Ryan Thomas in plaats van Gutiérrez.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws