Van Bommel geeft hoog op van oude liefde: 'Denk dat zij de verrassing worden'

Van Bommel geeft hoog op van oude liefde: 'Denk dat zij de verrassing worden'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 14:12vr 17-08-2018 om 14:12

Mark van Bommel is niet van plan om spelers van PSV te sparen met het oog op het Champions League-voorrondeduel met BATE Borisov. Dat zei de trainer op de persconferentie in aanloop naar het competitietreffen met Fortuna Sittard.

"Als je fit bent, zoals we allemaal zijn, kun je gewoon drie wedstrijden in een week spelen", laat Van Bommel weten op de clubsite. "Of ik wijzigingen doorvoer, hangt af van de wedstrijd. Ik denk dat we inmiddels zover zijn dat iedereen weet wat hij moet doen. Ongeacht wie er inkomt." PSV gaat zaterdag op bezoek bij Fortuna, waarna dinsdag de belangrijke wedstrijd in Wit-Rusland wacht.

Van Bommel wil echter niet te ver vooruit kijken. Hij heeft een hoge pet op van de Limburgers. "Ik vind dat zij een beetje worden onderschat. Het is een degelijk, goed voetballend elftal met spelers die écht het verschil kunnen maken. Ik denk dat zij de verrassing worden van het seizoen. Met mijn achtergrond gun ik ze dat natuurlijk van harte."

"Van mijn 9e tot mijn 22e heb ik daar rondgelopen. Ik ben er letterlijk opgevoed. Door de trainers, door mijn medespelers. Wat je normaal gesproken thuis of op straat meekrijgt, kreeg ik mee bij Fortuna", besluit Van Bommel.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws