Rapper in de NEC-selectie: 'Als we kampioen worden, ga ik optreden met Ali B'

Rapper in de NEC-selectie: 'Als we kampioen worden, ga ik optreden met Ali B'

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 18:52vr 17-08-2018 om 18:52

NEC heeft sinds deze zomer een rapper in de selectie. Brahim Darri wordt begeleid door Ali B en nam in mei samen met zijn zaakwaarnemer het nummer Amsterdam Marrakech op.

"Nu is het Nijmegen Marrakech", lacht de 23-jarige vleugelaanvaller in gesprek met Voetbal Inside. Darri hoopt dat hij aan het einde van het seizoen kan rappen voor zijn nieuwe ploeggenoten. "Ik heb al met Ali afgesproken dat we samen gaan optreden, als we kampioen worden."

Darri gelooft in een Keuken Kampioen Divisie-titel met de Nijmegenaren. "Ik had meerdere opties in de Eredivisie, maar ik had hier meteen een goed gevoel. Ik geloofde in het plan dat de technische staf heeft uitgesproken." De buitenspeler vertrok eerder deze zomer bij Heracles Almelo nadat hij meerdere malen had gebotst met de technische staf. "Ik voelde nog steeds niet de waardering, dus toen dacht ik: ik moet verder gaan."

Darri kan vrijdagavond zijn officiële debuut voor NEC maken. De Nijmegenaren beginnen om 20.00 uur aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen SC Cambuur.

Poll

Gaat NEC serieus meedoen om promotie?

(1812 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws