Darri verkiest Keuken Kampioen Divisie boven Eredivisie: Globaal bezig met PEC

Darri verkiest Keuken Kampioen Divisie boven Eredivisie: "Globaal bezig met PEC"

Gepubliceerd: donderdag 16 augustus 2018 om 17:48do 16-08-2018 om 17:48

Brahim Darri hoopt bij NEC een nieuwe impuls aan zijn carrière te geven. De buitenspeler begon de voorbereiding bij Heracles Almelo, maar werd uit de selectie gezet, omdat hij te veel bezig zou zijn met een transfer.

Die transfer kwam er uiteindelijk ook. "Ik was globaal bezig met PEC Zwolle en Heracles wilde mij ook behouden. Maar ik voelde dat ik daar klaar was. Ik ben niet door de voordeur naar buiten gegaan, maar het was op en ik was toe aan een nieuwe prikkel", vertelt Darri aan Voetbal Inside. De 'recalcitrante' vleugelaanvaller lag tijdens zijn bijna vier jaar durende verblijf in Almelo regelmatig in de clinch met de technische staf. "Of ik gerookt heb in de kleedkamer? Nee, ik ben geen Theo Janssen hè haha. Ik kwam inderdaad wel eens te laat. Maar dat is een leerproces geweest en ik heb het goed opgepakt."

Inmiddels is Darri in De Goffert met frisse energie begonnen aan zijn een nieuw hoofdstuk. "Een leuke groep en ik ben goed opgevangen. Er zit veel sfeer in en dat is belangrijk." De suggestie dat hij te goed zou zijn voor de Keuken Kampioen Divisie, schuift Darri terzijde. "Nee, dat moet ik eerst maar eens laten zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Gaat NEC dit seizoen promoveren?

(2160 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws