Padt loopt boos weg: Blijf je hierover doorgaan? Dan ga ik lekker naar binnen

Padt loopt boos weg: "Blijf je hierover doorgaan? Dan ga ik lekker naar binnen"

17-08-2018 23:17
71

Sergio Padt wilde na de nederlaag tegen Willem II niets weten van opmerkingen over een vermeende nepblessure. De doelman van FC Groningen ging in de slotfase naar de grond, zodat trainer Danny Buijs instructies kon geven aan zijn spelers.

"Of ik ambities heb als acteur? Hoezo? Een coachmoment van Buijs? Nee, dat heb ik niet gezien. Blijf je hierover doorgaan? Nou, dan ga ik lekker naar binnen", stelde Padt in gesprek met FOX Sports, voordat hij geïrriteerd naar binnenliep. Overigens gaf Buijs niet veel later tussen de regels door toe dat er wel degelijk sprake was van afgesproken werk.

Voordat Padt boos de kleedkamers opzocht was hij kritisch over het optreden van Groningen. "Het was gewoon veel te weinig van onze kant. Op het einde moest er vuur komen, met hoge ballen en duels winnen, maar dat gebeurde veel te weinig. We hebben vandaag een dikke onvoldoende gescoord."

Toch blijft de sluitpost optimistisch. "De meeste spelers hebben afgelopen seizoen aangetoond dat ze mee kunnen in de Eredivisie. Eind vorig seizoen hebben we goed gespeeld, dat kan niet ineens weg zijn. Nul punten is niet best, dat zijn de feiten. Maar we hebben voor hetere vuren gestaan. Dit komt zeker goed."