Transfer onhaalbaar: 'Ja voor tien miljoen, maar dat geld heeft Feyenoord niet'

Transfer onhaalbaar: 'Ja voor tien miljoen, maar dat geld heeft Feyenoord niet'

17-08-2018 23:32
47

Daryl Janmaat keert voorlopig niet terug bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben niet de financiële middelen om de rechtsback over te nemen van Watford, stelt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

"Janmaat speelt bij Watford gewoon in de basis in de Premier League. Waarom zou Watford zeggen: ga jij maar lekker naar Feyenoord", stelt Gouka bij RTV Rijnmond. "Ja, voor tien miljoen euro, maar dat geld heeft Feyenoord niet. Dat kunnen ze beter uit hun hoofd zetten. Ook al wil hij zelf graag terug naar Nederland voor zijn kinderen."

"Bart Nieuwkoop heeft zich niet erg ontwikkeld na het kampioensjaar", aldus Gouka. "Maar ik heb niet het idee dat er in Nederland zoveel spelers beter zijn dan Nieuwkoop als ze die gaan halen. Ik denk dat er voorin een probleem is. Berghuis heeft elke bal in de voeten. Hij heeft een geweldig seizoen gespeeld, dus daar moet je hem niet te veel op aanpakken. Dat is zijn speelstijl."

"Van Persie goede speler, maar natuurlijk geen diepgang meer", vervolgt de journalist. "Maar Larsson, die staat altijd stil en wil elke bal in zijn voeten. Hij zoekt altijd de combinatie met de spits en dan wil hij schieten, maar het levert niet of nauwelijks wat op. Boëtius heeft het stom gedaan, maar dat is de enige met een beetje diepgang."