'Heb de geruchten ook gehoord, maar toekomst ligt zeker komend seizoen bij Ajax'

'Heb de geruchten ook gehoord, maar toekomst ligt zeker komend seizoen bij Ajax'

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 06:55za 18-08-2018 om 06:55

Nicolas Tagliafico wil met Ajax de Champions League in en kampioen worden. De 25-jarige linksback is voorlopig niet van plan om te vertrekken uit Amsterdam. Dat vertelt hij in het Algemeen Dagblad als hem naar zijn toekomst wordt gevraagd.

"Die ligt zeker komend seizoen bij Ajax. Ik heb ook de geruchten gehoord over Betis Sevilla, maar ik blijf bij Ajax, hoor", aldus Tagliafico. "Ik ben hier net en voel me steeds beter op mijn gemak. Of ik later weer terug wil keren in de Primera División? Mijn jaartje bij Real Murcia was in een andere fase van mijn carrière. Ik zeg niet: mijn loopbaan is mislukt als ik daar niet terechtkom. Nu heb ik meer gevoel bij de Premier League. Ooit wil ik in de sterkste competitie van de wereld spelen."

Eerst wil Tagliafico dus Champions League spelen en kampioen worden met Ajax. "Voor dat eerste doel zijn we goed op weg. Het zal zwaar worden tegen Dynamo Kiev met die grote sterke spelers. Tegen Standard Luik was het soms genieten op het veld. Eigenlijk speelde iedereen goed. Het was het beste duel van Ajax sinds mijn komst. Wel grappig dat ik werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd. Dat was ook zo na mijn debuut tegen Feyenoord. Laat ik maar zorgen dat het vaker gebeurt."

Tagliafico voelt zich goed. "Tegen Heracles kreeg ik rust ja. Bij de trainer had ik ook aangegeven dat ik dat nodig had. Maar vanaf nu wil ik gewoon weer in het ritme van twee wedstrijden per week komen. Dat heeft mijn lichaam ook nodig. Ik voel me goed. Hopelijk is dat in oktober ook nog zo..."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws