Verbazing om Mourinho-uitspraken over Pogba: 'Lijkt verteld vanuit het bestuur'

Verbazing om Mourinho-uitspraken over Pogba: 'Lijkt verteld vanuit het bestuur'

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 08:56za 18-08-2018 om 08:56

Manchester United-manager José Mourinho houdt er naar verluidt een moeizame relatie op na met Paul Pogba, maar verklaarde vrijdag dat hij 'nog nooit zo blij' is geweest met de Fransman. Volgens Sky Sports-verslaggever Aidan Magee is het doorgestoken kaart.

"Ik denk niet dat er iets is veranderd. De uitspraken van Mourinho klinken licht belachelijk", zegt Magee. "Het komt op mij over alsof Mourinho vanuit het bestuur is verteld: 'maak de speler niet minder waard'. Maar Mourinho vindt het niet leuk om verteld te worden wat te doen. Zijn uitspraken zijn naar mijn mening over the top."

Magee erkent dat Pogba nog niet het beste van zichzelf heeft laten zien bij United. "Er zullen vragen zijn over het feit dat hij bij Frankrijk in een meer aanvallende rol speelt. Misschien wordt hij niet goed gebruikt. Maar als hij vertrekt bij United en het elders goed doet, dan staat de club voor gek."

Pogba insinueerde vorige week al dat hij niet helemaal gelukkig is op Old Trafford. "Er zijn dingen die ik kan zeggen en er zijn dingen die ik niet kan zeggen. Anders krijg ik een boete", liet hij weten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws