'Kaartenpakker' Van den Berg grapt over reputatie en gaat weddenschap aan

'Kaartenpakker' Van den Berg grapt over reputatie en gaat weddenschap aan

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 10:47za 18-08-2018 om 10:47

Joey van den Berg wijt het gelijkspel van NEC tegen SC Cambuur aan jeugdig enthousiasme. De Nijmegenaren gaven in de slotfase een 2-0 voorsprong weg: 2-2.

"Je kunt er alle clichés op loslaten", reageert Van den Berg voor de camera van FOX Sports. "Een wedstrijd duurt negentig minuten, je moet geconcentreerd blijven. Maar zo is het uiteindelijk natuurlijk wél. Dit is een keiharde leerschool." De middenvelder stond zelf vanwege lichte klachten niet meer op het veld toen het misging.

Van den Berg werd ook gevraagd naar zijn reputatie als kaartenpakker, hoewel hij vrijdag geen prent kreeg. "Ik dacht: ik doe het een keer niet, ook om de mensen een beetje te verrassen", grapt de routinier. "Nee, ik ben wel ietsje verstandiger geworden. Maar weet je hoeveel kaarten Sergio Ramos al heeft gepakt? Dat soort spelers heb je altijd in een elftal. Ik ben geen lieverdje geweest, maar dat moet je ook niet zijn."

Van den Berg gaat vervolgens een weddenschap aan met FOX-verslaggever Christian Willaert, die de middenvelder 100 euro geeft, maar voor elke gele en rode kaart respectievelijk 10 en 50 euro terugkrijgt. "Wil jij die weddenschap met mij aangaan? Is goed. Heb je dat bij je? Je moet nu wel meteen aftikken, anders is het geen weddenschap."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws