Ten Hag vreest voor Neres: 'Het ziet er niet goed uit'

Ten Hag vreest voor Neres: 'Het ziet er niet goed uit'

18-08-2018 22:01
95

David Neres viel zaterdagavond uit tijdens de competitiewedstrijd van Ajax tegen VVV-Venlo. De kans lijkt klein dat de Braziliaan op tijd fit is voor de heenwedstrijd in de play-offs van de Champions League. 

De 21-jarige Neres moest na 26 minuten naar de kans wegens een blessure aan zijn hamstring. "Het is nog moeilijk te zeggen hoe ernstig de blessure is, maar ziet er in ieder geval niet goed uit. Het is afwachten wat de exacte diagnose is", aldus Ten Hag tegenover FOX Sports na afloop van de wedstrijd in Venlo.

Ajax staat woensdag tegenover Dinamo Kiev. Zes dagen later wacht de return in Oekraïne. Mocht Neres niet kunnen spelen lijkt Zakaria Labyad zijn logische vervanger. Die wissel voerde Ten Hag in Venlo in ieder geval wel door. "Hij had direct een goede loopactie en creëerde daardoor een goede kans, het was alleen jammer dat het geen doelpunt werd. Die jongen is hier net binnen en moet nog integreren, al kan hij wel wat overtuigender spelen", aldus Ten Hag over de invalbeurt van Labyad.