LIVE-discussie: Feyenoord met Van Persie, Van Beek vervangt Botteghin

LIVE-discussie: Feyenoord met Van Persie, Van Beek vervangt Botteghin

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 13:21zo 19-08-2018 om 13:21

Feyenoord wil in de stadsderby tegen Excelsior op zoek naar het goede gevoel. Trainer Giovanni van Bronckhorst voert in de verdediging één wijziging door. Eric Bottegin is geschorst en wordt vervangen door Sven van Beek.

Verder staat Justin Bijlow weer onder de lat bij Feyenoord. Sofyan Amrabat ontbreekt in de selectie. Yassin Ayoub zit wel bij de selectie, maar begint op de bank. Feyenoord begon de competitie met een nederlaag bij De Graafschap en werd doordeweeks door AS Trencin uit de Europa League geknikkerd.

Bij Excelsior start de nieuwe IJslandse spits Elías Már Ómarsson in de basis. Daarom schuift Anouar Hadouir naar de zijkant. Excelsior kwam in de eerste competitiewedstrijd niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen promovendus Fortuna Sittard.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Van Beek, Van der Heijden, Malacia; Clasie, Toornstra, Vilhena; Berghuis, Van Persie en Larsson

Opstelling Excelsior: Stevens; Burnet, Matthys, Mattheij, Fortes; Schouten, Messaoud, Koolwijk; Hadouir, Omarsson en Anderson

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws