Van den Brom haalt zijn gram na kritiek: Er staan altijd nieuwe jongens op

Van den Brom haalt zijn gram na kritiek: "Er staan altijd nieuwe jongens op"

19-08-2018 17:45
65

Ondanks de ruime zege op bezoek bij FC Emmen (1-4), was trainer John van den Brom toch niet helemaal tevreden. Al deelde hij wel een pluim uit aan de smaakmakers van zondagmiddag.

"Ik zeg heel eerlijk: ik ben minder blij over de manier waarop we hebben gespeeld", gaf Van den Brom aan bij FOX Sports. De trainer zag heel wat werkpunten. "Voor een groot gedeelte kwam het ook door het spel van Emmen, alle credits voor hen. Maar wij kunnen beter dan we vandaag hebben laten zien."

"De vastigheid die wij als team hebben, heb ik te weinig gezien. Het klinkt makkelijk als je met 1-4 wint, maar je moet altijd kritisch blijven", geeft de trainer aan.

Kritiek op AZ
De trainer haalde wel even zijn gram na de kritiek op AZ, dat volgens critici te veel doelpunten zou hebben ingeleverd. "Het is mooi dat we nu negen goals hebben gemaakt in twee duels. Vorige week ging het alleen maar over hoe wij de veertig goals van Wout (Weghorst) en Ali (Jahanbakhsh) gaan opvangen. Daar hoorde ik nu al niemand meer over."

Zijn 'nieuwe' blinkvangers kregen dan ook een pluim. "Oussama Idrissi scoort er vandaag twee, dat is altijd lekker voor een buitenspeler. Myron Boadu pikt ook weer zijn goaltje mee, een echte spitsengoal. En zo gaat dat maar door. Er staan altijd weer nieuwe jongens op, dat is het mooie aan ons", besluit hij.