Ayoub: 'Misschien zeg ik dat wel tegen Amrabat, maar dan blijft het tussen ons'

Ayoub: 'Misschien zeg ik dat wel tegen Amrabat, maar dan blijft het tussen ons'

19-08-2018 18:20
17

Yassin Ayoub staat achter Sofyan Amrabat, die aangegeven heeft te willen vertrekken bij Feyenoord. Of Ayoub het verstandig vindt dat zijn maatje weg wil, laat hij in het midden.

Ayoub geeft aan dat hij niet met Amrabat gesproken heeft. "Ik ga je teleurstellen, helemaal niet zelfs. Ik weet dat hij graag weg wil, maar hij heeft me er niet veel over verteld", vertelt hij aan FOX Sports. "Ik vraag het hem ook niet, want het is een minder leuke situatie voor hem. Je wilt hem niet herinneren aan zo'n situatie. Hij is slim genoeg om te doen wat hij denkt dat goed voor hem is. Ik hoop dat hij de juiste beslissingen maakt, want ik gun hem van alles."

Ayoub krijgt de vraag of hij het slim vindt dat Amrabat wil vertrekken. "Daar mag ik niet over oordelen. Iedereen heeft daar zijn eigen mening over. Ik ga heel anders om met bepaalde situaties en hij ook. Ik respecteer hem."

"Hem bij de oren grijpen en zeggen dat hij niet zo snel op moet geven? Misschien doe ik dat wel, maar dan blijft het tussen ons. Hij is een sterke jongen. Ik praat veel met hem. Wat ik tegen hem zeg is tussen ons. Ik gun hem het beste."