'Misschien is Lozano wel gescout door Feyenoord, maar is er gezegd: doen we niet'

'Misschien is Lozano wel gescout door Feyenoord, maar is er gezegd: doen we niet'

Gepubliceerd: zondag 19 augustus 2018 om 21:56zo 19-08-2018 om 21:56

Mario Been en Aad de Mos vragen zich af hoe het kan dat Feyenoord slechter is gaan presteren na het landskampioenschap. Na de Europa League-uitschakeling tegen AS Trencin is de onrust behoorlijk toegenomen in Rotterdam-Zuid.

"Als je uitgeschakeld wordt door een ploeg met een begroting van 2,5 miljoen euro..", zegt Been bij Rondo van Ziggo Sport. "Die spits Mancé, zou niet mistaan in onze Eredivisie. Een geweldige spits. Feyenoord moet zich achter de oren krabben. Ze moeten zich doodschamen dat ze uitgeschakeld worden door zo'n club."

Dan haakt De Mos in. "Ik hoor Van Bronckhorst, De Jong (algemeen directeur, red.) en Van Geel nooit zeggen: we gaan voor de titel spelen. Ze hebben het alleen maar over Feyenoord City. Ze praten over de twee, drie aankopen die ze gedaan hebben en Van Persie."

Been: "Larsson zei: we gaan voor alle vier de prijzen. Dat vond ik een klein beetje te euforistisch. Als je kampioen wordt, je enorm veel geld krijgt door de Champions League, je dertig miljoen mag uitgeven en je ziet waar Feyenoord nu staat, dan hebben ze zich alleen maar met breedteaankopen versterkt. Nu is Amrabat weer ontevreden. Dat was bij FC Utrecht een geweldige speler."

Been hoort de opmerking dat de scouting van Feyenoord mogelijk niet deugt. "Misschien is de scouting wel goed, maar doet het beleid er niets mee. Lozano is misschien door Feyenoord ook wel gescout, alleen heeft de club misschien gezegd: dat doen we niet."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws