'Kuwas-transfer ketst af op 110.000 euro: Heracles accepteert bod dag later wél'

'Kuwas-transfer ketst af op 110.000 euro: Heracles accepteert bod dag later wél'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 06:58ma 20-08-2018 om 06:58

Brandley Kuwas kan een transfer naar Engeland voorlopig uit zijn hoofd zetten. De aanvaller van Heracles Almelo stond in de belangstelling van Leeds United, maar de transfer is geklapt vanwege de gevraagde geldsom.

Dat meldt De Telegraaf. Heracles zette een streep door de deal vanwege een verschil van 110.000 euro. De club wil het onderste uit de kan halen en hem voor niets minder laten gaan, wat ongetwijfeld voor frustratie zal zorgen bij de hoofdpersoon. Kuwas heeft niet onder stoelen of banken gestoken dat hij graag weg wil.

Heracles wilde aanvankelijk 3,7 miljoen euro hebben, maar Kuwas en zaakwaarnemer Winny Haatrecht namen afstand van hun aandeel van de som, waardoor Leeds minder zou hoeven te betalen. Toch is de deal alsnog vastgelopen. Leeds zat volgens De Telegraaf iets onder de Heracles-vraagprijs.

Heracles wilde het bod een dag later wél accepteren, maar toen was Leeds er al klaar mee. Het prijskaartje om zijn nek is iets dat veel clubs afschrikt, beseft Kuwas. "Een bedrag dat ik niet had verwacht, maar dat heb ik te respecteren", zo laat hij weten aan De Telegraaf.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws