'Feyenoord volgde Utrecht-speler Klaiber, ook belangstelling uit Championship'

'Feyenoord volgde Utrecht-speler Klaiber, ook belangstelling uit Championship'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 09:25ma 20-08-2018 om 09:25

Aan FC Utrecht-speler Sean Klaiber wordt volop getrokken. De middenvelder wordt gevolgd door clubs uit het Championship en stond lange tijd op de radar van Feyenoord, meldt het Algemeen Dagblad.

Klaiber is echter stellig en blijft in Utrecht. Duidelijk is niet wanneer Feyenoord interesse in hem had en in hoeverre dat concreet was. "Er was wel interesse in de zomer, maar niets concreets. Ik blijf gewoon, ga een jaartje vlammen", vertelt Klaiber (24) over de interesse van clubs aan het Algemeen Dagblad. "Hier maak ik minuten. Dat is goed voor mezelf. Ik word er als speler alleen maar beter en beter van."

Klaiber zei in maart in dezelfde krant al toe te zijn aan een nieuwe stap. "Ik weet niet of de top-drie gaat komen, maar bij een club als Feyenoord pas ik echt wel. En Duitsland of Engeland, daar denk ik aan qua offensieve speelstijl."

De middenvelder was zondag een van de uitblinkers bij Utrecht, dat met 2-0 won van PEC Zwolle. Klaiber maakte de 2-0 en leverde de assist af op de 1-0 van Joris van Overeem.

Poll

Past Klaiber bij Feyenoord?

(1622 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws