Rigo bleef bewust bij PSV: 'Met de nieuwe trainer heb ik veel meer vertrouwen'

Rigo bleef bewust bij PSV: 'Met de nieuwe trainer heb ik veel meer vertrouwen'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 10:35ma 20-08-2018 om 10:35

Dante Rigo (19) was zaterdagavond belangrijk voor PSV. Na zijn invalbeurt hielp hij de Eindhovenaren aan een late overwinning tegen Fortuna Sittard. De Belg stelt vertrouwen te voelen van nieuwe hoofdtrainer Mark van Bommel.

"Ik voel ook dat ik vertrouwen krijg van de trainer", citeert De Telegraaf uit de mond van de matchwinner. "Voor mijn ontwikkeling als speler is het natuurlijk belangrijk om minuten te maken. Dat is vorig jaar niet gelukt, maar met de nieuwe trainer heb ik er zelf ook veel meer vertrouwen in."

Juist daarom wilde Rigo bij PSV blijven. "Daarom heb ik ook de keuze gemaakt dat een verhuurperiode geen optie is. Ik ben niet iemand die veel stress ervaart als hij het veld oploopt, maar als een trainer het in je ziet zitten maakt dat het wel makkelijker", stelt hij. Rigo noemde zijn goal tegen Fortuna 'niet de mooiste, maar wel de belangrijkste' in zijn carrière. "De bal kwam in de kluts bij Jorrit Hendrix terecht en ik wist al dat hij het duel ging winnen. Toen kwam de bal voor mijn linkervoet. Dan is het niet nadenken en schieten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws