Groenendijk hoopt op 'Johnsen-scenario': 'We hebben nog elf dagen'

Groenendijk hoopt op 'Johnsen-scenario': 'We hebben nog elf dagen'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 11:11ma 20-08-2018 om 11:11

ADO Den Haag wil zich voor de transferdeadline graag versterken met een spits. Topscorer Bjorn Johnsen vertrok naar AZ en dus ziet trainer Alfons Groenendijk graag een nieuwe spits komen.

Daarbij zou ADO zich binnen een zestal nummers negen oriënteren op de haalbaarheid, zo weet De Telegraaf. Een daarvan is Vincent Vermeij, die bij Heracles Almelo bankzitter is. "Vermeij is één optie, maar we kijken naar meerdere jongens, vooral ook in het buitenland", aldus Groenendijk. "In die gevallen hoop je natuurlijk op een Johnsen-scenario. We hebben nog elf dagen."

Technisch manager Jeffrey van As heeft een flinke schaduwlijst voor de spitspositie. "Iedereen denkt ook maar dat wij alleen met Henk Veerman bezig zijn geweest", stelt hij. Volgens Van As is het niet de bedoeling om te gaan 'halen om het halen'. "Met Yuning Zhang hebben we nog een goede spits. Het lijkt nu even of hij niet meer meetelt omdat hij een toernooi speelt (actief op de Asian Games, red.), maar die komt gewoon terug. Feit is wel dat we er nog een ander type bij willen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws