Lukkien plant gesprek in met Scherpen: 'Vragen of hij beïnvloed is door randzaken'

Lukkien plant gesprek in met Scherpen: 'Vragen of hij beïnvloed is door randzaken'

Gepubliceerd: maandag 20 augustus 2018 om 12:03ma 20-08-2018 om 12:03

FC Emmen-doelman Kjell Scherpen was vorige week nog de uitblinker bij de promovendus, maar in de thuiswedstrijd tegen AZ Alkmaar maakte hij een minder goede indruk. Trainer Dick Lukkien is van plan met de goalie in gesprek te gaan.

Afgelopen week werd Scherpen platgebeld door zaakwaarnemers die maar wat graag zijn belangen willen behartigen, terwijl voormalig AZ-trainer Gert-Jan Verbeek hem op den duur al in Oranje zag keepen. Er kwam dus heel wat op de 18-jarige doelman af. Daarom heeft Lukkien een gesprek met de sluitpost gepland. "Gewoon om eens te vragen of hij nu denkt dat hij is beïnvloed door de randzaken om hem heen", aldus de trainer tegenover Algemeen Dagblad. "Dat denk ik overigens niet zo, daar is hij te nuchter voor. Bij die tegengoals zag de hele verdediging er minder goed uit."

De doelman gaf zelf eigenlijk het antwoord al. "Ik hield me mooi rustig van de week. Zo ben ik", verklaart hij tegenover het AD. De zaakwaarnemers die hem belden, heeft hij allemaal afgezegd. "Ik heb ze gezegd dat ik al een prima zaakwaarnemer heb met Edwin Olde Riekerink en dat ze de moeite kunnen besparen."

Poll

Gaat FC Emmen zich handhaven?

(5242 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws