'Aartsrivalen Real Madrid en Atlético Madrid azen op dezelfde linksback'

'Aartsrivalen Real Madrid en Atlético Madrid azen op dezelfde linksback'

21-08-2018 17:33
15

Aartsrivalen Real Madrid en Atlético Madrid gaan met elkaar de strijd aan om Marcos Alonso, meldt AS dinsdagmiddag. Beide Madrileense topclubs zijn op zoek naar een linksback en hebben hun pijlen gericht op de 27-jarige Spanjaard, momenteel actief voor Chelsea.

Alonso genoot zijn jeugdopleiding bij Real Madrid, dat de linksback graag terug naar het Estadio Santiago Bernabeu wil halen. De Koninklijke leende Théo Hernández onlangs uit aan Real Sociedad en heeft met Marcelo nog slechts één optie links achterin. Atlético gaat vermoedelijk afscheid nemen van Filipe Luis, die wil vertrekken en wordt begeerd door Paris Saint-Germain. Los Rojiblancos zouden Alonso in dat geval zien als ideale nieuwe concurrent voor Lucas Hernández (de broer van Théo, red.).

Volgens AS is de eenmalig Spaans international voor een bedrag van dertig miljoen euro op te halen in Londen. Of Chelsea Alonso daadwerkelijk voor een dergelijk 'bescheiden' bedrag op kan halen, is echter nog maar de vraag. De linksback ligt nog tot medio 2021 vast op Stamford Bridge en is sinds zijn komst in 2016 een onbetwiste basisspeler. Bovendien is hij vorig seizoen opgenomen in het PFA Premier League Team of the Year.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie