'PSV staat voor drukke transferdagen; 'te dure' Gutíerrez blijft optie'

'PSV staat voor drukke transferdagen; 'te dure' Gutíerrez blijft optie'

23-08-2018 06:58
86

PSV staat mogelijk voor een druk slot van de transferperiode. Na de zware blessure van Ryan Thomas overweegt de club om de transfermarkt op te gaan. Erick Gutiérrez is nog steeds een optie.

Dat schrijft De Telegraaf. Thomas raakte woensdag zwaargeblesseerd en staat vermoedelijk zes tot negen maanden aan de kant met een kruisbandblessure. Gutíerrez van CF Pachuca staat nog steeds op het lijstje van PSV, maar dan moet de Mexicaanse club wel omlaag met de vraagprijs.

De Mexicaanse international moest al eerder naar Eindhoven komen, maar de vraagprijs van naar verluidt ongeveer vijftien miljoen euro was PSV te gortig.
Ondertussen is er beweging rond Derrick Luckassen, die met Hertha BSC praat over een huurtransfer, terwijl het ook mogelijk is dat Bart Ramselaar en/of Nicolas Isimat-Mirin vertrekken.

De rol van Ramselaar in Eindhoven lijkt uitgespeeld, nadat hij tegen BATE Borisov op de tribune werd geplaatst door trainer Mark van Bommel (foto). Isimat-Mirin wordt onder meer gevolgd door Turkse clubs.

Volgens de Turkse pers heeft PSV een akkoord met Bursaspor over de Australische international Aziz Behich, maar dat klopt volgens De Telegraaf niet. Hij wordt wel gevolgd, maar op dit moment niet meer dan dat.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie