'Van Bronckhorst ontbreekt op Feyenoord-training wegens privéomstandigheden'

'Van Bronckhorst ontbreekt op Feyenoord-training wegens privéomstandigheden'

23-08-2018 11:08
103

Giovanni van Bronckhorst ontbreekt donderdagochtend op het trainingsveld van Feyenoord. De trainer is wegens privéomstandigheden niet aanwezig.

Dat meldt RTV Rijnmond. Ook Sofyan Amrabat traint niet mee bij de Rotterdammers. Hij lijkt een transfer te gaan maken naar Club Brugge. Ook Ridgeciano Haps ontbreekt, Bart Nieuwkoop traint wel weer mee met de groep.

Daarnaast is er goed nieuws over Nicolai Jörgensen: de Deense spits lijkt op de weg terug. Volgens RTV Rijnmond werkte de doelpuntenmaker woensdag binnen krachttrainingen af. Donderdag meldde hij zich, zij het later dan de rest, op het trainingsveld, maar hij traint nog wel apart van de groep.

Feyenoord kent een teleurstellende start van de competitie. De ploeg werd uitgeschakeld in de Europa League door AS Trencin en verloor de openingswedstrijd van de Eredivisie bij De Graafschap. De stadsderby tegen Excelsior werd afgelopen weekend wel omgezet in winst. Zondag gaat de formatie van Van Bronckhorst op bezoek bij sc Heerenveen. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.