Helmond Sport-uitvak bomvol, club blokkeert kaarten van FC Twente-supporters

Helmond Sport-uitvak bomvol, club blokkeert kaarten van FC Twente-supporters

23-08-2018 17:30
67

Helmond Sport heeft voor het thuisduel met FC Twente meerdere tickets van Enschedese supporters geblokkeerd. Het uitvak van Sportpark De Braak is al enige tijd uitverkocht en diverse Twentse fans hebben geprobeerd om kaartjes voor de thuistribunes aan te schaffen.

Een woordvoerder van de Brabantse Keuken Kampioen Divisie-club bevestigt het nieuws aan TC/Tubantia. De zegspersoon laat weten dat Helmond Sport vrijdagavond een grote opkomst verwacht. "Het is de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, Helmond Sport heeft een prima voorbereiding gedraaid en de komst van FC Twente speelt ook een rol", aldus de woordvoerder. "Dit is met alle respect toch een andere wedstrijd dan Telstar of Almere City."

Wedden

Meer odds

Het uitvak van Helmond Sport biedt plaats aan 350 toeschouwers en zal overvol zijn. Of de Twente-fans met geblokkeerde kaartjes nog elders in het stadion terecht kunnen, is nog onduidelijk. Lucas Franssen, voorzitter van de vriendenkring FC Twente, sprak onlangs al zijn zorgen uit over de geringe capaciteit van de uitvakken in de Keuken Kampioen Divisie. De meeste stadions lijken te klein om aan de massale belangstelling van het FC Twente-legioen te kunnen voldoen.