Van Bronckhorst twijfelt over veelbesproken Feyenoorder: Wil het liefste blijven

Van Bronckhorst twijfelt over veelbesproken Feyenoorder: "Wil het liefste blijven"

24-08-2018 14:57
82

Giovanni van Bronckhorst sluit niet uit dat Jean-Paul Boëtius toch weer gaat spelen bij Feyenoord. De rol van de aanvaller leek uitgespeeld in De Kuip.

"Hij is niet weg en traint met ons mee", aldus Van Bronckhorst volgens RTV Rijnmond. Boëtius werd vorige week geschorst na zijn rode kaart tegen De Graafschap. "Ik heb gesprekken met hem gehad. Hij wil het liefste blijven. Het wordt voor hem een moeilijk verhaal, maar zeg nooit nooit."

Op concurrent Sam Larsson is veel kritiek, weet Van Bronckhorst. De Feyenoord-trainer ziet het nog goedkomen met de Zweed. "Ik zie wat hij erin stopt. Ik denk dat hij wel beter kan", zegt hij. "Het komt nog goed met hem. Daar ben ik van overtuigd. Kuipvrees? Dat wordt niet door mij gezegd hè. Ik kijk naar hoe hij speelt en traint en hoeveel arbeid hij verricht."

In de tussentijd wacht Van Bronckhorst op de rentree van spits Nicolai Jörgensen. "We missen hem. Hij heeft nog niet kunnen spelen en meetrainen. Jörgensen is voor mij wel een basisspeler die niet kan spelen. Zeker de samenwerking met Van Persie was heel goed, dat is nu weggevallen."