LIVE-discussie: ADO met Lorenzen en Goossens in basis op jacht naar eerste punten

LIVE-discussie: ADO met Lorenzen en Goossens in basis op jacht naar eerste punten

Gepubliceerd: vrijdag 24 augustus 2018 om 18:54vr 24-08-2018 om 18:54

ADO Den Haag begint vrijdagavond zonder Erik Falkenburg aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Hij heeft nog te veel last van een gebroken neus en zal bij een eventuele invalbeurt een masker dragen. Daardoor begint Melvyn Lorenzen, net als vorige week tegen Heracles Almelo, in de spits.

Verder begint John Goossens voor het eerst vanaf minuut een mee bij ADO. Hij vervangt de licht geblesseerde Danny Bakker. Voor Lex Immers betekent het duel tegen Fortuna zijn 250ste wedstrijd in de Eredivisie en zijn 150ste voor ADO. Alfons Groenendijk zit voor de vijftigste keer op de bank bij de Hagenezen. Een andere opvallende naam bij ADO is die van de 18-jarige Maarten Rieder. De middenvelder zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Fortuna Sittard heeft na twee competitieduels één punt: in de openingswedstrijd speelde de ploeg uit Sittard met 1-1 gelijk bij Excelsior. Vorige week verloor de ploeg in de absolute slotfase van PSV (1-2). Ten opzichte van die wedstrijd één wijziging: André Vidigal begint aan de wedstrijd en dat gaat ten koste van Gavin Vlijter.

ADO Den Haag zit na twee duels nog zonder punten. De eerste duels tegen Emmen en Heracles Almelo gingen verloren.

Opstelling ADO: Groothuizen; Malone, Beugelsdijk, Kanon, Meijers; Immers, El Khayati, Goossens; Becker, Lorenzen en Hooi

Opstelling Fortuna Sittard: Fortuna Sittard: Koselev; Essers, Dammers, Heerings, Pinto; El Messaoudi, Diemers, Smeets; Semedo, Novakovich en Vidigal

Poll

Wat verwacht jij van ADO Den Haag - Fortuna Sittard?

(196 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws