'Ik zei tegen Jordania: 'Prima dat je de club overneemt, maar wel op mijn manier''

'Ik zei tegen Jordania: 'Prima dat je de club overneemt, maar wel op mijn manier''

Gepubliceerd: vrijdag 24 augustus 2018 om 20:43vr 24-08-2018 om 20:43

Danny Verbeek is dit seizoen de aanvoerder van het FC Den Bosch dat sinds deze zomer in handen is van de Georgiër Kakhi Jordania. Door de overname is er veel veranderd bij de club.

"Ik spreek vooral Bosch. Maar ik moet zeggen: het zijn prima gasten die erbij zijn gekomen", reageert Verbeek tegenover het Algemeen Dagblad op de vraag of hij al Bulgaars spreekt. "Ze kunnen voetballen en stellen zich positief op. Al is het nog iets te vroeg om te oordelen. De meesten zitten er pas een week."

Verbeek is blij met de komst van Jordania. "Ik heb tegen Jordania gezegd: 'Prima dat je de club overneemt, vriend, maar dan wel op míjn manier'. Geintje, natuurlijk. Ik vind het oprecht mooi dat ik die band mag dragen bij mijn cluppie. En inderdaad: met de komst van Jordania begint FC Den Bosch weer een serieuze club te worden. Het ziet er goed uit allemaal.''

Over een kampioenschap wil hij echter niet spreken. "Ik schat clubs als NEC, FC Twente en Sparta toch echt net wat hoger in, hoor. De nacompetitie halen. Als dat lukt, doen we het prima."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws