Inter vergroot gat, Milan sluit aan

18-03-2007 18:33

Ascoli-Internazionale 1-2 Zlatan Ibrahimovic was het feestvarken bij Inter. De oud-Ajacied velde het vonnis over Ascoli met twee doelpunten. In de 65e minuut scoorde de Zweed met een volley, om acht minuten later een steekpass van Adriano te verzilveren. In de blessuretijd redde Massimo Bonanni de eer van Ascoli, hij benutte een strafschop. AC Milan-Atalanta Bergamo 1-0 Bij Milan staken de spitsen niet in grote vorm. Ricardo Oliveira miste twee enorme kansen, terwijl Ronaldo ook weinig liet zien. Het was dan ook niet gek dat de enige treffer werd gemaakt door middenvelder Massimo Ambrosini, hij kopte een corner van Kaká binnen. Fiorentina-AS Roma 0-0 Dat Fiorentina een punt in eigen huis wist te houden mag een knappe prestatie worden genoemd. De club speelde namelijk een uur met tien man nadat Dario Dainelli was weggestuurd na een tackle op Francesco Totti, die kort daarvoor de lat had geraakt. In de tweede helft nam Roma nog wel het initiatief, maar wederom Totti en Mancini lieten grote kansen onbenut.