'AS Roma heeft bod van 25 miljoen binnen en overweegt Strootman-vertrek'

'AS Roma heeft bod van 25 miljoen binnen en overweegt Strootman-vertrek'

26-08-2018 10:09
29

AS Roma heeft een bod van 25 miljoen euro van Olympique Marseille voor Kevin Strootman ontvangen, meldt Corriere dello Sport zondagochtend. Volgens de Italiaanse krant denken de Giallorossi er serieus over na om de Oranje-international aan L'OM te verkopen.

Eerder deze week berichtte La Gazetta dello Sport al dat de Fransen een bod van dertig miljoen voorbereidden. AS Roma lijkt echter met vijf miljoen euro minder genoegen te moeten, maar kan wel winst maken op Strootman. De linkspoot vertrok in de zomer van 2013 voor ruim zeventien miljoen euro naar de Italiaanse hoofdstad.

In Marseille kan Strootman herenigd worden met trainer Rudi Garcia, die tussen 2013 en 2016 aan het roer van AS Roma stond. Volgens Corriere dello Sport kan de 28-jarige Ridderkerker jaarlijks 4,5 miljoen euro opstrijken in de Franse havenstad. Roma lijkt het bod in overweging te nemen en zou het vertrek van Strootman op kunnen vangen. De club haalde deze zomer een karrenvracht aan nieuwe spelers binnen, waaronder de middenvelders Steven Nzonzi, Javier Pastore en Bryan Cristante.