Update: 'ADO hoopt komende week op deal met FC Utrecht en Bursaspor'

Update: 'ADO hoopt komende week op deal met FC Utrecht en Bursaspor'

26-08-2018 21:41
66

ADO Den Haag hoopt voor het sluiten van de transfermarkt Giovanni Troupée binnen te halen. De verdediger van FC Utrecht moet voor een jaar worden gehuurd. Voor de spitspositie is Tomas Necid een kandidaat.

Dat meldt De Telegraaf. ADO hoopt dat Utrecht bereid is om Troupée te laten vertrekken. De twintigjarige back lijkt Sean Klaiber voor zich te moeten dulden in de pikorde. De ploeg van trainer Fons Groenendijk (foto) zoekt al een tijdje naar een geschikte vervanger van de naar Benfica vertrokken Tyrone Ebuehi. Groenendijk zet daar nu Dion Malone neer, maar hij ziet hem liever op het middenveld spelen.

Voor de spitspositie is Necid een optie. De 29-jarige Tsjechische spits is bekend van zijn twee periodes bij PEC Zwolle. Necid staat momenteel onder contract bij het Turkse Bursaspor. 

FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks zei vrijdagavond dat ADO de gewenste spits binnen heeft, maar liet geen namen vallen. Duidelijk is niet of het om Necid gaat.

Update 21.41 uurVoetbal International heeft van ADO bevestigd gekregen dat Troupée en Necid komende week binnengehaald moeten worden. Troupée wordt gehuurd van Utrecht, maar het is niet duidelijk of ook Necid op huurbasis komt. Troupée en Necid moeten Ebuehi en Johnsen opvolgen.