Van Bronckhorst vol lof: Hij had vorige week al een uitstekende invalbeurt

Van Bronckhorst vol lof: "Hij had vorige week al een uitstekende invalbeurt"

26-08-2018 18:16
58

Giovanni van Bronckhorst houdt gemengde gevoelens over aan de tumultueuze overwinning van Feyenoord op sc Heerenveen (3-5). Het feit dat de Rotterdammers bijna een 0-4 voorsprong weggaven stemt de trainer niet tevreden.

"Over de eerste 75 minuten was ik uiterst tevreden. Alleen het laatste kwartier komen we onnodig in de problemen en geven we Heerenveen hoop, wat we in de eerste 75 minuten juist niet deden", analyseert Van Bronckhorst in gesprek met RTV Rijnmond. "De laatste fase van deze wedstrijd moet eruit, als dat eruit gaat dan ondernemen we stappen als team."

Yassin Ayoub viel Van Bronckhorst in positieve zin op. De invaller maakte in de blessuretijd de 3-5. "Hij had vorige week al een uitstekende invalbeurt en speelt nu ook zijn minuten en traint heel de week. Vandaag maakt hij ook een belangrijk doelpunt", ziet de Feyenoord-trainer. "Ik ben blij hoe Yassin zijn rol nu invult en hoe hij bezig is met het team en zichzelf. Je wilt dat spelers je het zo moeilijk mogelijk maken en dat doet Yassin op dit moment."

Lees ook: Feyenoorder wil basisplaats: "Als ik de trainer was, dan had ik mezelf opgesteld"