Ajax na sluiten transfermarkt in gesprek met Ziyech: 'Die afspraak ligt er'

Ajax na sluiten transfermarkt in gesprek met Ziyech: 'Die afspraak ligt er'

27-08-2018 18:56
98

Als Hakim Ziyech ook na het sluiten van de transfermarkt nog voor Ajax speelt, gaan de Amsterdammers met hem om de tafel. Dat heeft Ajax-trainer Erik ten Hag bevestigd.

"Die afspraak ligt er als de transfermarkt is gesloten", stelde hij op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-return tegen Dinamo Kiev. Of de middenvelder dan een verbeterd contract krijgt aangeboden, wil Ten Hag niet uit de doeken doen. "We weten allemaal dat er een afspraak ligt dat hij bij een goed bod mag vertrekken. Maar we weten ook dat hij gelukkig is bij ons. Als hij blijft, dan is het logisch dat we gaan praten wat we in de aanloop naar de volgende transferwindow gaan doen."

Wedden

Meer odds

Ziyech leek lange tijd op weg naar AS Roma, maar tot een overgang naar Italië kwam het uiteindelijk niet. De Engelse en Italiaanse transfermarkt zijn inmiddels gesloten. Alleen vanuit Spanje, Frankrijk en Duitsland lijken clubs nog een poging te kunnen wagen voor de Marokkaanse middenvelder, die in Amsterdam nog een contract heeft tot medio 2021.