Huntelaar heeft ideale loting helder voor ogen: Lekker dichtbij voor de fans

Huntelaar heeft ideale loting helder voor ogen: "Lekker dichtbij voor de fans"

28-08-2018 23:52
103

Klaas-Jan Huntelaar hoopt op een tripje naar Rusland en Duitsland in de Champions League. De Ajax-spits (35) weet niet wie hij als derde tegenstander zou willen loten.

Huntelaar krijgt de vraag op welke loting hij hoopt. "Als ik dan mag kiezen, kies ik voor Lokomotiv Moskou uit pot 1 en uit pot 2 kies ik voor Borussia Dortmund", vertelt Huntelaar aan de NOS. "Lekker dichtbij voor de fans. In pot 3 zitten wij dan. Uit pot 4..Ik zou het niet weten, die mag jij kiezen."

Huntelaar kan zijn geluk niet op nadat Ajax zich heeft geplaatst voor het miljardenbal. "Dit is fantastisch. Dit is goed voor iedereen. Waar ik het eerst aan denk? De hymne. Ik heb hem wel al een paar keer gehoord. Ik denk wel dat een aantal jongens er kippenvel van krijgt. Het is mooi om te horen."

Drie spelers van het huidige Ajax hebben al Champions League-ervaring. Huntelaar: "Lasse Schöne, ikzelf en Daley Blind. De laatste keer was vier jaar geleden. Dat heb je gewoon. Het is een jonge groep. Er zijn weinig jongens die in de Champions League hebben gespeeld. Ze krijgen nu de kans om het op een fantastisch niveau te laten zien. Het zullen moeilijke wedstrijden zijn, maar ik denk wel dat we kunnen verrassen."