Nederlandse Serie A-spits hoort niets van KNVB: 'Ze zien mij over het hoofd'

Nederlandse Serie A-spits hoort niets van KNVB: 'Ze zien mij over het hoofd'

29-08-2018 08:20
48

De 21-jarige Alessio da Cruz beleefde afgelopen week zijn debuut in de Serie A namens Parma. De Nederlandse spits stond negentig minuten in het veld tijdens de nederlaag tegen SPAL. Da Cruz vindt het jammer dat hij vooralsnog niks hoort van de KNVB. 

Na zijn fraaie transfer van Novara naar Parma had de oud-speler van FC Twente minstens een belletje verwacht uit Zeist. Hij ontbreekt echter in de voorselectie van Jong Oranje. "Ik heb vorig seizoen de eerste zes maanden uitstekend gepresteerd bij Novara. Daardoor heb ik de mooie stap naar Parma gemaakt. Ik kwam toen weer in beeld bij Nederland onder 20 en heb het daar ook direct goed gedaan", vertelt hij in De Telegraaf. 

Wedden

Meer odds

"Helaas raakte ik na de wedstrijd tegen Tsjechië geblesseerd, dus het seizoen zat erop. Ik heb van de mensen bij de KNVB alleen maar positieve reacties gekregen. Daardoor verwachtte ik dat ik voldoende had laten zien om in aanmerking te komen voor Jong Oranje. Maar helaas. Ik heb al eens eerder in een interview aangegeven dat het voelt alsof de KNVB mij over het hoofd ziet en dat voelt nu weer een beetje zo."