'One loss from the sack: Mourinho gaat nieuwe United-nederlaag niet overleven'

'One loss from the sack: Mourinho gaat nieuwe United-nederlaag niet overleven'

29-08-2018 08:47
55

Mocht Manchester United komende zondag óók van Burnley verliezen, dan lijkt het einde verhaal voor manager José Mourinho op Old Trafford. Met dat nieuws pakt The Daily Mail woensdag groot uit. De druk op de schouders van de Portugees is immens. 

Volgens The Daily Mail hebben spelers en staf van United het gevoel dat het bijna over en sluiten is voor Mourinho. De relatie van de coach met vice-voorzitter Ed Woodward is al tijden slecht en in de Premier League beleven The Red Devils een dramatische start. De laatste twee competitieduels werden verloren, van respectievelijk Brighton & Hove Albion (3-2) en Tottenham Hotspur (0-3). De achterstand op Liverpool, Chelsea en Spurs bedraagt nu al zes punten. 

Achter de schermen schijnt er deze week volop gespeculeerd te worden over een naderend ontslag van Mourinho. Als United ook tegen Burnley onderuit gaat, lijkt de positie van The Special One simpelweg onhoudbaar. 'Een aantal mensen bij United denkt dat Mourinho zijn congé krijgt als-ie ook van Burnley verliest. Anderen weten zeker dat hij het einde van september sowieso niet haalt', laat een anonieme bron weten. 

De clash tussen Burnley en Manchester United staat zondag om 17.00 uur op het programma.