Drost verlaat FC Groningen en blijft in Eredivisie: Mezelf belangrijk maken

Drost verlaat FC Groningen en blijft in Eredivisie: "Mezelf belangrijk maken"

30-08-2018 19:52
37

Na Dabney Dos Santos heeft Heracles Almelo ook Jesper Drost binnen. De 25-jarige middenvelder komt over van FC Groningen en tekent voor twee seizoenen.

In het Heracles-contract van Drost is een optie voor een extra seizoen opgenomen. Hij is blij met zijn overstap. "Ik had direct een goed gevoel bij Heracles Almelo, het is een warme club. Mijn persoonlijke doel is om mezelf belangrijk te maken voor het team. Ik kijk uit naar mijn tijd hier", zegt Drost op de website van zijn nieuwe club.

Wedden

Meer odds

Mark-Jan Fledderus, technisch manager in Almelo, is in zijn nopjes met de transfer. "Jesper neemt veel ervaring mee. We kennen en volgen hem al lang. Jesper is een goede aanvallende middenvelder en beschikt over een goede techniek. Daarmee is hij een aanwinst voor het team. We zijn dan ook blij dat hij bij Heracles Almelo heeft getekend."

Drost, die eerder uitkwam voor PEC Zwolle, speelde 88 officiële duels in dienst van FC Groningen. Hij maakte zichzelf onmogelijk door een transferverzoek in te dienen, nadat trainer Danny Buijs had geslachtoffer. Donderdagmiddag werd Drost medisch gekeurd en tekende hij voor twee seizoenen.