Vitesse laat deal met FC Groningen afketsen: Ik weet hoe ik ervoor sta

Vitesse laat deal met FC Groningen afketsen: "Ik weet hoe ik ervoor sta"

30-08-2018 21:22
68

Thomas Bruns maakt niét de overstap naar FC Groningen. Vitesse heeft geen toestemming gegeven voor een transfer, omdat de Arnhemse club er niet uitkomt met de Groningers.

Dat bevestigt Bruns zelf aan de Gelderlander. De 26-jarige middenvelder dreigt door de komst van Matus Bero en Martin Odegaard op een zijspoor te belanden bij Vitesse en hoopte een dag voor het einde van de transferperiode naar Groningen te verkassen. De twee Eredivisie-clubs hebben echter geen akkoord bereikt over een directe overgang.

Wedden

Meer odds

"FC Groningen gaat niet door", reageert Bruns desgevraagd. Hij meldt zich 'normaal gesproken' vrijdagochtend gewoon bij Vitesse, dat zich voorbereidt op de thuiswedstrijd tegen Ajax (zondag). Een vertrek uit Arnhem lijkt nu van de baan. "Ik verwacht op de transfermarkt nu niets meer", laat Bruns weten.

Fortuna Sittard en PEC Zwolle zijn niet concreet. "Ik weet hoe ik ervoor sta bij Vitesse. Ik heb de afgelopen dagen natuurlijk veelvuldig met de clubleiding gesproken", zegt hij. "Vitesse is ook niet erg happig op een vertrek. Voor mij is de uitgangspositie helder. Ik moet knokken voor speeltijd. Dat ga ik ook doen. Ik ga ervan uit nu gewoon bij Vitesse te blijven."