'PSV zoekt Obispo-oplossing; PEC lijkt afgehaakt, nog één optie over'

'PSV zoekt Obispo-oplossing; PEC lijkt afgehaakt, nog één optie over'

31-08-2018 07:07
26

De toekomst van Armando Obispo wordt vrijdag duidelijk. De negentienjarige verdediger van PSV mag verhuurd worden, maar een deal met een club ligt er nog niet. PSV en Obispo bekijken wat de beste keuze is.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Een transfer van Obispo valt of staat mogelijk met een transfer van Nicolas Isimat-Mirin. De Franse verdediger is zijn basisplek kwijtgeraakt in Eindhoven en mag vertrekken, maar tot donderdag slaagde hij er niet in om een club te vinden. Als Isimat blijft, is er voor Obispo een kans om naar een andere club te gaan.

De verdediger sprak met PEC Zwolle, maar bereikte geen overeenstemming met die club. De kans bestaat dat hij kiest voor Fortuna Sittard, dat ook interesse heeft. PEC was ook in de markt voor middenvelder Ramon Pascal Lundqvist, maar pakte niet door.

PSV maakt vrijdag de deal van Érick Gutíerrez officieel. Daarnaast heeft de club ook Aziz Behich binnen. De 27-jarige Australiër wordt in Eindhoven gezien als een buitenkansje. Behich stond al ruim een jaar op het PSV-lijstje.