Drieklapper bij PEC Zwolle: Italiaans tweetal komt op huurbasis én nieuwe keeper

Drieklapper bij PEC Zwolle: Italiaans tweetal komt op huurbasis én nieuwe keeper

Gepubliceerd: vrijdag 31 augustus 2018 om 12:26vr 31-08-2018 om 12:26

PEC Zwolle gaat op deadlineday liefst drie nieuwelingen presenteren. De jonge Italianen Gianluca Scamacca (foto) en Alessandro Tripaldelli versterken de selectie van trainer John van 't Schip op huurbasis. Doelman Dean Bouzanis moet snel volgen. 

Scamacca en Tripaldelli, beiden negentien jaar, komen op huurbasis over van Sassuolo. De komst van het tweetal wordt door PEC bevestigd via de officiële kanalen. Scamacca speelde recentelijk nog voor PSV. Tripaldelli is een verdediger. 

"Met het aantrekken van Gianluca en Alessandro ben ik zeer content. Het zijn twee talentvolle spelers, die niet voor niets sinds jaar en dag uitkomen voor de vertegenwoordigende elftallen van Italië. De jongelingen zijn nu in een fase aanbeland, dat ze een podium nodig hebben om zich te laten gelden. Wij bieden ze graag deze kans", aldus technisch directeur Gerard Nijkamp.

Volgens Voetbal International en dagblad de Stentor komt ook Bouzanis op huurbasis naar Zwolle. De goalie wordt gehuurd van Melbourne City. Zijn komst is nog niet bevestigd. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws