Update: PEC Zwolle komt met bevestiging en laat aanvaller transfervrij gaan

31 augustus 2018 om 19:17

PEC Zwolle is met Terell Ondaan in gesprek over ontbinding van zijn doorlopende contract. Dat meldt RTV Oost vrijdagmiddag. Beide partijen zijn op elkaar uitgekeken. 

Ondaan ging een jaar geleden aan de slag bij PEC. Hij kwam tijdens zijn debuutseizoen tot 28 officiële duels (één goal). In de eerste drie wedstrijden van het huidige seizoen kwam hij tot één invalbeurt. Zijn contract loopt nog door tot medio 2020. 

Wanneer Ondaan en PEC Zwolle inderdaad besluiten om het contract van de voormalig speler van Excelsior en Willem II te verscheuren, dan kan hij ook ná deadlineday nog aan de slag bij een andere club.

PEC versterkte zich vrijdag met twee nieuwelingen. Spits Gianluca Scamacca en verdediger Alessandro Tripaldelli werden gehuurd van Sassuolo. Naar verluidt komt ook doelman Dean Bouzanis op huurbasis naar Overijssel.

Update 19.17: Terell Ondaan is geen speler meer van PEC Zwolle. Het contract van de 24-jarige aanvaller is ontbonden, zo bevestigt de club vrijdagavond. Ondaan speelde 33 officiële wedstrijden in het blauw-wit en is nu officieel transfervrij.