Update: Lazio maakt Eredivisie-terugkeer van pechvogel Kishna officieel

Update: Lazio maakt Eredivisie-terugkeer van pechvogel Kishna officieel

Gepubliceerd: vrijdag 31 augustus 2018 om 23:07vr 31-08-2018 om 23:07

ADO Den Haag heeft de hoop op een rentree van Ricardo Kishna nog altijd niet laten varen. Technisch manager Jeffrey van As vindt het lastig om in te schatten wanneer de vleugelaanvaller weer inzetbaar is. 

Een jaar geleden raakte Kishna zwaargeblesseerd. Vlak daarvoor was hij door SS Lazio gestald in Den Haag. Nu zou ADO de linkspoot graag opnieuw willen inlijven, maar veel hangt af van de fitheid van Kishna. 

"Wij hebben altijd gezegd dat de deur voor Ricardo op een kier staat. Dat hangt van zijn fitheid af en of het allemaal mogelijk is om hem te halen. Tegen een fitte Kishna zeggen wij geen nee, maar het is niet aan mij op dit moment", aldus Van As bij Omroep West

"Hij is ook met Lazio in gesprek, waar hij nog altijd onder contract staat. Of ik het aandurf om hem nu te huren? Ik vind dat lastig. Dat is moeilijk voor mij. Ik heb altijd met hem gewerkt en ik weet wat hij kan, maar de situatie is momenteel niet zo dat hij over een week op het veld staat. We moeten even afwachten."

Kishna (23) heeft in Rome nog een contract tot medio 2019.

Update 23.07: Ricardo Kishna keert terug in de Eredivisie. Amper een uur voor het verstrijken van de transferdeadline meldt SS Lazio dat de Nederlandse vleugelaanvaller net als vorig seizoen wordt verhuurd aan ADO Den Haag. Kishna is op de weg terug van een zware knieblessure.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws