Keeper overweegt Oranje-oproep af te slaan: 'Ik weet het niet, ik twijfel enorm'

Keeper overweegt Oranje-oproep af te slaan: 'Ik weet het niet, ik twijfel enorm'

01-09-2018 11:16
62

Joël Drommel denkt er serieus over na om een uitnodiging van Jong Oranje naast zich neer te leggen. De FC Twente-goalie zegt dat in gesprek met Tubantia. 

Als Drommel met Jong Oranje op pad gaat, mist hij het competitieduel van Twente met TOP Oss. De doelman is in dubio. "Ik weet het nog niet. Ik twijfel enorm. Ik ben heel blij hoe het nu bij FC Twente gaat en ik wil alles spelen. Ik zit heel goed in mijn vel. Tegelijkertijd leer ik bij Jong Oranje enorm en vind ik het een eer om voor mijn land uit te komen", zegt hij

Wedden

Meer odds

In de afgelopen dagen heeft Drommel overlegd met onder meer Twente-trainer Marino Pusic en Sander Boschker. "Van Sander en Marino mag ik zelf de keuze maken. Justin Bijlow is eerste keeper bij Jong Oranje. Dat is logisch. Hij keept bij Feyenoord en in de Eredivisie. Het blijft alleen heel moeilijk voor mij."

Jong Oranje, onder leiding van bondscoach Erwin van der Looi, speelt op donderdag 6 september tegen Jong Engeland en treft vijf dagen later Jong Schotland. Precies tussen die twee interlands in neemt Twente het op tegen Oss.