Feyenoord houdt Vilhena weg bij de pers: Wat is dat voor iets geks?

Feyenoord houdt Vilhena weg bij de pers: "Wat is dat voor iets geks?"

Gepubliceerd: zaterdag 1 september 2018 om 12:10za 01-09-2018 om 12:10

Media die Tonny Vilhena deze week wilden spreken kregen nul op het rekest: Feyenoord heeft er bewust voor gekozen om de middenvelder weg te houden van de pers.

Dat lijkt niet los te kunnen worden gezien van de transferontwikkelingen rond Vilhena. De middenvelder maakte aanspraak op een transfer, die er uiteindelijk niet kwam. Eintracht Frankfurt en Bayer Leverkusen waren naar verluidt voor hem in de markt. Vilhena zelf wilde graag verkassen. Op de slotdag van de transfermarkt werd bekend dat de Oranje-international in ieder geval tot de winterstop speler van Feyenoord is.

RTV Rijnmond wilde Vilhena graag spreken om over het onderwerp te praten, maar kreeg geen toestemming van Feyenoord. "We wilden hem deze week spreken rond dit item. Er is gezegd dat hij even niet in de media verschijnt", vertelt Dennis van Eersel namens Rijnmond bij FC Rijnmond.

Dit tot onbegrip van oud-spits Geert den Ouden. "Wordt Vilhena bedreigd of is hij ziek dat hij nog steeds een mediastilte houdt? Wat is dat voor iets geks? De club is toch van de supporters en als de supporters informatie over Vilhena willen hebben moeten ze toch gewoon beschikbaar zijn? Wat is dat voor iets geks?"

Lees ook: 'Ik weet dat Chelsea aan Vilhena heeft gedacht als vervanger van Kanté'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bij wie sluit je je aan?

Beslissing Feyenoord
56%
Geert den Ouden
44%
(1737 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws