Hendrix niet bang voor Gutiérrez: 'Weet niet wat de plannen daar mee zijn'

Hendrix niet bang voor Gutiérrez: 'Weet niet wat de plannen daar mee zijn'

01-09-2018 21:54
53

Jorrit Hendrix was in de thuiswedstrijd van PSV tegen Willem II (6-1) verantwoordelijk voor de eerste en mooiste treffer van de avond. De middenvelder speelde een goede wedstrijd en is niet bang voor de nieuw gekomen Érick Gutiérrez.

"Ik weet niet wat de plannen daar mee zijn, maar elke versterking is welkom", reageert Hendrix tegenover FOX Sports op de vraag of hij samen kan spelen met de Mexicaan of dat hij Gutiérrez als concurrent ziet. "We hebben Thomas gehaald, die is geblesseerd geraakt. (...) We spelen heel veel wedstrijden en de spoeling was niet dermate dat we veel opties hadden. Of hij samen met mij gaat spelen of dat een concurrent wordt, dat zal moeten blijken."

Hendrix stelt verder dat de kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League de koploper van de Eredivisie veel vertrouwen heeft gegeven. "We zijn elke wedstrijd goed voorbereid en geloven in ons eigen plan. We kunnen altijd terugvallen op een bepaalde basis. Dat geeft vertrouwen. Als je dan snel twee goals maakt is het eigenlijk al gespeeld en kun je uitbouwen."