Belofte aan supporters: Of ik ooit nog terugkom bij Feyenoord? Ja

Belofte aan supporters: "Of ik ooit nog terugkom bij Feyenoord? Ja"

02-09-2018 21:58
35

Rick Karsdorp keert ooit terug bij Feyenoord. Dat beloofde de verdediger van AS Roma voor de camera van RTV Rijnmond. Karsdorp maakte zaterdag zijn debuut voor AS Roma.

Een dag later pakte Karsdorp het vliegtuig naar Nederland om zijn oude ploeg te steunen. "Als je van kleins af aan voor Feyenoord speelt mis je natuurlijk alles. Het voelt als een tweede thuis. Het is niet anders. Ik kon de stap maken naar het buitenland en dat heb ik gedaan. Of ik ooit nog terugkom bij Feyenoord? Ja", zegt hij vastbesloten.

"Ik heb twee dagen vrij, dus dan ga ik even bij m'n oude club kijken. Wat moet je anders doen?", zegt Karsdorp. "Het was weer even wennen om een wedstrijd te spelen, maar het was lekker om een duel mee te pakken. Ik voel me goed, dus het is alleen maar mooi."

Karsdorp gaat in op de ontwikkelingen bij Feyenoord. De Rotterdammers begonnen het seizoen met drie overwinningen en een nederlaag. Vorig seizoen werd Feyenoord vierde. "Het is natuurlijk anders dan twee seizoenen geleden. Er zijn nieuwe jongens bijgekomen die misschien ook moeten wennen aan dit Feyenoord. Ik geloof zeker dat het goed gaat komen."