De Visser vol lof over PSV-transfer: Ze lieten daar ineens de prijs zakken

De Visser vol lof over PSV-transfer: "Ze lieten daar ineens de prijs zakken"

Gepubliceerd: dinsdag 4 september 2018 om 10:12di 04-09-2018 om 10:12

Piet de Visser juicht de transfer van Erick Gutiérrez naar PSV toe. Op het allerlaatste moment liet Pachuca CF de vraagprijs opeens drastisch zakken, ook tot verrassing van de meesterscout.

"Het is een lastige club om mee te onderhandelen, met strategieën die voor ons niet altijd te doorgronden zijn", aldus De Visser in het Eindhovens Dagblad over Pachuca. "Dat blijkt ook uit het verhaal van PSV en de zaakwaarnemer, (Mathias Bunge, red.) die ik goed ken."

"Ze lieten daar ineens de prijs zakken, terwijl helemaal niemand het meer verwachtte. De zaakwaarnemer vertelde me zaterdag dat Gutiérrez per se naar PSV wilde en het is fantastisch dat het PSV gelukt is."

De Visser maakt technisch directeur John de Jong en Toon Gerbrands een compliment. "Net als voormalig PSV-trainer Hans Westerhof weet ik vrijwel zeker dat Gutiérrez hier ook echt gaat leveren. Zijn zoon Wout heeft goed werk geleverd in Mexico en als jeugdtrainer meegeholpen om van Gutiérrez en Hirving Lozano topspelers te maken. Hun goede naam helpt PSV ook."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws