'Als je zo'n Larsson ziet... Ik vind het sneu, want hij heeft best mogelijkheden'

'Als je zo'n Larsson ziet... Ik vind het sneu, want hij heeft best mogelijkheden'

04-09-2018 10:54
36

Peter Houtman maakt zich zorgen over de vormcrisis van Sam Larsson. De Feyenoord-aanvaller werd zondag in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (4-2) na één helft gewisseld.

"Als je een jongen als Larsson ziet...", begint Houtman in gesprek met Voetbal Inside. "Hij is één van de creatieve spelers, maar op de een of andere manier komt het er nog niet uit. Zondag ging hij ook vervelend van het veld af. Uit zijn lijden verlost? Ja, misschien moet je het wel zo noemen."

Houtman leeft mee met Larsson. "Ik vind het heel sneu, want hij heeft best mogelijkheden. Maar het moet er een keer uitkomen. Ik heb het al zo vaak meegemaakt bij zo veel jongens. Ik hoop niet voor hem dat hij last heeft van een Kuip-syndroom."

De oud-spits van Feyenoord en huidige stadionspeaker laat zich ook uit over Robin van Persie. De spits is zoals verwacht niet opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. "Hij is natuurlijk op leeftijd, laten we eerlijk zijn. Maar als persoon en met zijn creativiteit en ervaring zou hij ongetwijfeld nog bij Oranje passen."