Ziyech fel: 'Bullshit! Wat kan hij er nou aan doen dat Ajax zo handelt?'

Ziyech fel: 'Bullshit! Wat kan hij er nou aan doen dat Ajax zo handelt?'

04-09-2018 21:57
131

Hakim Ziyech maakt in een interview met Voetbal International duidelijk dat er geen onrust is tussen hem en Dusan Tadic. Dat vermoeden had Johan Derksen een paar weken geleden. 

Na de uitspraken van Derksen waren alle ogen op Ziyech en Tadic gericht, maar al snel werd duidelijk dat de twee prima door een deur kunnen. "Bullshit! Ik neem niet serieus wat veel mensen zeggen of schrijven. De grootste onzin die ik hoorde", reageert Ziyech fel tegen het weekblad.

Derksen zei dat Ziyech er problemen mee heeft dat Tadic rugnummer tien kreeg van directeur spelersbeleid Marc Overmars. Dat nummer was vorig seizoen van Ziyech. "Dusan is een heel prettige jongen en ik neem hem echt totaal niets kwalijk. Het nummer is aan hem beloofd, wat kan hij er nou aan doen dat Ajax zo handelt? Als mij iets zou zijn beloofd, zou ik ook willen dat die afspraak zou worden nagekomen."

Ziyech vertelt dat er totaal geen sprake is van een ruzie of iets dergelijks. "Ik heb het er ook helemaal niet met hem over gehad. Is ook totaal niet nodig. Ik kan heel goed opschieten met hem, op en buiten het veld. Dusan zat natuurlijk voor mij bij FC Twente, maar ik heb hem in mijn tijd in Enschede nog geregeld gesproken, als hij even langskwam."

De Marokkaan is lovend over de miljoenenaankoop uit Servië. "Een goede gast, maar ook een geweldige voetballer. De klik die ik met hem voel, ik zeg je, die heb ik in mijn hele leven nog nooit met een medespeler gehad."